Artikelen over: Platform

Hoe stel je een nieuwe munt voor aan Finst?

Welke nieuwe munten wil jij op Finst zien? De keuze is aan jou. Als je de crypto die je zoekt niet op ons platform kunt vinden, stel deze dan eenvoudig aan ons voor en we zullen ons uiterste best doen om deze toe te voegen.

Volg deze stappen om een nieuwe munt aan ons voor te stellen:
Zoek naar de munt op ons platform met behulp van de speciale zoekbalk.
Als de crypto die je zoekt niet beschikbaar is, verschijnt er een optie om "Suggestie asset".
Klik op de knop "Suggestie asset" en je wordt naar een scherm geleid waar je de asset link kunt delen.
Kopieer en plak de CoinMarketCap link van de munt in het veld voor de asset link.
Klik op "Suggestie versturen".
Gefeliciteerd, je hebt zojuist een nieuwe crypto notering aan ons voorgesteld! 🎉

Hoewel we niet kunnen beloven dat deze specifieke crypto op ons platform wordt genoteerd, zullen we je op de hoogte houden als we deze in de toekomst toevoegen.

Bijgewerkt op: 24/07/2024