Artikelen over: Auto Invest

Hoe Auto Invest inschakelen?

Het opzetten van een crypto-investeringsplan is heel eenvoudig. Selecteer eenvoudig een crypto of een bundel en klik in het bestelvenster op ‘Auto Invest instellen’. Kies het bedrag, de frequentie en bevestig. Als alternatief kun je een crypto-investeringsplan opzetten door op het tabblad ‘Auto Invest’ onder Menu te klikken. Van daaruit kun je ook op elk gewenst moment jouw investeringsplan(nen) bekijken, bewerken of annuleren.

Bijgewerkt op: 08/01/2024