Artikelen over: Auto Invest

Mijn Auto Invest kon niet worden uitgevoerd vanwege onvoldoende saldo. Wat moet ik doen?

Als jouw Auto Invest niet kan worden uitgevoerd vanwege onvoldoende saldo, kun je eenvoudigweg geld op je rekening storten en op de knop “Opnieuw proberen” klikken onder het tabblad “Auto Invest” in het menu. Als je er zeker van wilt zijn dat er altijd voldoende saldo is om jouw Auto Invest uit te voeren, raden wij je aan om in jouw bankapp een automatische overboeking naar je Finst-rekening in te stellen.

Bijgewerkt op: 08/01/2024