Artikelen over: Over Finst

Hoe kan ik feedback of aanbevelingen over het platform sturen?

We horen je suggesties en aanbevelingen uiteraard graag! Je kunt je feedback direct op ons platform achterlaten door op de knop "Feedback" te klikken. We geven prioriteit aan de ontwikkeling van functies en het toevoegen van nieuwe producten op basis van de feedback van onze klanten. Als je tevreden bent met Finst, kun je de liefde delen door een review achter te laten op ons Trustpilot-account en laat je vrienden over ons weten.