Artikelen over: Over Finst

Wat is Finst?

Finst is er om ervoor te zorgen dat je niet langer exorbitante vergoedingen hoeft te betalen voor uw crypto-investeringen. Finst biedt de laagste crypto-transactiekosten in Nederland, waardoor je gemiddeld 82% kunt besparen in vergelijking met andere platforms. Klik hier voor meer informatie over onze kostenvergelijking. We bieden een breed scala aan digitale activa waarin u 24/7 kunt investeren via desktop, tablet of mobiel. Ons platform is ontworpen door experts op de financiële markten die tientallen jaren ervaring en expertise op het gebied van handel en veiligheid combineren. Klik hier voor meer informatie over ons verhaal.