Hoe kan ik geld op mijn account storten?

We ondersteunen momenteel betaalmethoden zoals iDeal, Bancontact en SEPA bankoverschrijving. Om geld op je account te storten, klik je op de knop "Storten/Opnemen" op het handelsplatform en volg je de instructies, afhankelijk van de gewenste betalingsmethode. Als je geld wilt storten via bankoverschrijving, zorg er dan voor dat je geld altijd in EUR wordt verzonden met behulp van de unieke betalingsbeschrijving die je in je account kunt vinden. We hanteren geen minimum stortingsbedrag en brengen geen kosten in rekening voor stortingen of opnames.

Bijgewerkt op: 08/12/2023