Hoe stort ik cryptocurrencies in mijn Finst-wallet?

Het overzetten van cryptocurrencies naar uw Finst-wallet is eenvoudig en gratis:

Log in op uw Finst-account en klik op de knop "Storten" op de marktpagina
Zoek de crypto die je wilt storten en klik erop
Lees aandachtig de stortingsvereisten en waarschuwingen en klik op het kopieerpictogram naast uw wallet-adres
Plak het adres (en andere details indien van toepassing) in het platform of de wallet van waaruit u wilt storten. Typ het adres niet handmatig om vergissingen te voorkomen.

Bijgewerkt op: 08/12/2023