Artikelen over: Account management

Hoe log ik in op mijn account?

Om in te loggen op je account op een desktop, klikt je op de "Log in""-knop in de rechterbovenhoek van onze website. Om veiligheidsredenen dien je een QR-code scannen vanaf je gekoppelde smartphone/apparaat. Als je ons platform liever mobiel gebruikt, kan je onze gratis mobiele app downloaden die beschikbaar is in de App store of Play Store. Je kunt inloggen met het e-mailadres dat je hebt opgegeven tijdens de registratie en je 5 cijferige persoonlijke identificatiecode of Face/ Touch ID.