Waar kan ik mijn wallet-adres vinden?

De cryptocurrencies die u bij Finst bezit, worden niet op de blockchain opgeslagen in uw persoonlijke wallet-adres. Het stortingsadres dat in uw account wordt weergegeven, wordt alleen gebruikt om cryptocurrencies te storten.

Belangrijk: Omdat elke cryptocurrency zijn eigen netwerk heeft, heb je voor elke cryptocurrency een ander stortingsadres nodig. U mag bijvoorbeeld nooit Bitcoin naar uw Bitcoin Cash-wallet-adres sturen, omdat dit ertoe leidt dat u uw Bitcoin kwijtraakt.

U kunt uw persoonlijke stortingsadres voor elke specifieke cryptocurrency vinden door de onderstaande stappen te volgen:

Log in op uw Finst-account en klik op de knop "Storten" op de marktpagina
Zoek de crypto die je wilt storten en klik erop
Lees de stortingsvereisten en waarschuwingen zorgvuldig door
Het stortingsadres van uw Finst-wallet voor deze specifieke cryptocurrency wordt weergegeven en kan worden gekopieerd door op het kopieerpictogram naast het adres te klikken

Waarschuwing: Stortingen via een niet-ondersteund netwerk leiden tot permanent verlies van uw cryptocurrencies.

Bijgewerkt op: 19/07/2023